David Ziller

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hey Jeroen,
    Thank you very much that works for me 🙂
    No i can work with it.

    Did i need to activate some Options to Logging the can or is it activ on default?

    Just for info, if my ignition is off the Water Temp in Auto Info shows -17, with ignition its okay.

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Sorry for Spam 😀

    I found a Bug in 0.38
    Every Restart i must set “Block FIS” again.
    It doesnt save the state or reset it after a Restart.

    If u can Fix this, the skin works Perfect =)

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Ok iam back =)

    0.38 works too, so the issue was the S1 Feature 🙂

    One Little Problem is i hear a lot of “cantalk” Noises out of the Speakers and the Controls are very laggy
    If i activate “Block FIS” then its all perfect!

    Thank u very much 🙂

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    oh i didnt see the 0.38 Version. I will try it.

    TEST No can-send Version works Perfect.

  • David Ziller wijzigde zijn profielafbeelding nu

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hey Jeroen thank u for the quick response,

    i installed the whole pi new today, same Problem. No Picture.

    Now i tested your NoCan-Send Skin and its works fine, no Picture issue.

    But my /home/pi/rnslogs/ is empty.

    Can we enable the Cansen step by step to find the wrong canmessage?

    Thanks for ur quick Help 🙂

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    mh okay, if its off by default, this should not be the problem. i will check it tomorrow, some other ideas?

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    mh i didnt have any buttons on my pi2can Board ( Layout: http://skpang.co.uk/catalog/images/raspberrypi/pi_2/IMG_0002.jpg)

    So the Case is not pressing anything, looks tight but its okay 🙂
    should i try 0.31 on Kodi 15 ? Maybe thats the Problem, i have only 0.30 in my Car and then updatet to Kodi 17 and 0.35,0.36,0.37

    regards
    Dave

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hey Jeroen,
    i found the Problem but i cant solve it.

    So i restore my SD Card and do the Update Outside the Car connected via Cable.
    All is Fine and Working on my Desktop, so i step into the Car.

    Same Problem if i activate the Skin, the Videooutput stops, but no ID Problem anymore.

    So i disconnect one of the Canbus Cables and Video Signal comes…[Lees meer]

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Puuuuuh thats a Problem, i cant remove the Pi so Easy. Its Build in my Cd Changer and no Chance to connect a cable so quick to it 😀
    I can only Put a Wifi Dongle into the USB Ports and Connect to a Wifi Point.

    But i will try it on the weekend.

    thank u

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hi; if everything goes wrong I can go back to Kodi 15. I have backuped my sdcard.

    No Hardware changes, just updated from Kodi 15 via ssh with sudo apt–get update and sudo apt–get Kodi

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hi Jeroen,
    so i change the addons.xml but only the same thing..

    Here are my config: https://pastebin.com/F4b9rVCh

    And here i make a Video whats happend: https://youtu.be/QzTgjBlov54

    After a few seconds it changed back and in the Corner it Says “ID Problem”
    Did u have any hints for me? Didnt know why is this Pefect running in Kodi 15 and with 17…[Lees meer]

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hi,
    tomorrow i will test the settings in the addon.xml, but it looks like the same as in Kodi 15.
    I use the Kufatech IMA Plus Converter. Kodi is Booting and in the Default Menu all looks fine. Only if i activate the RNSE skin it cuts the Signal.

    I only use the update command not the upgrade command was it right?

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hallo Jeron, op mijn bureau die ik aangesloten op mijn 65″ TV en het werkt, alleen in de auto is het probleem.
    Ik heb de Facelift RNS met 800×480 maar de oude Kodi 15 werkt zeer goed.
    Ik zal het testen en wijzigen van de instellingen in den addon.xml.

    Thanks for Help

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Okay i try something here the results:

    0.35 are not shown in addon list so i cant test it.

    0.34 are shown and if i activate it, i see shortly the screen and then “no Signal” but kodi does not crash, if i turn the button on the radio i here the “clicking” sounds from be cursor.

    So maybe its an resolution problem with my video-in modul Its set to…[Lees meer]

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    yes i delete the 0.30 Folder and Put the 0.34 in.I will try the 0.35 tomorrow and look for the log.

    Never change a running system ^_^ 0.30 runs so smooth

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Got another Problem 🙁
    I Installed Kodi 17 in my Car. So Far so Good.
    Kodi Says “Some Addons are blablabal”
    So i erased the old skin 0.30 Folder and place the new 0.34 in.
    If i go to Addons and hit Enable, the Skin change to the RNS Skin and Video Out Stops.

    Did u have any Idea what is the problem?

    Maybe Resolution? Pal or NTSC?

    If i disable…[Lees meer]

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Hey, it works now.

    Thank you 🙂

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    I found the Skin in Addons to Activate.

    If i activate it, a small Pop Up comes up “Defaults Loaded” or something and the Pling Sounds come again and again

    Pixel with Kodi 17.3

  • David Ziller reageerde in het onderwerp Kodi op Raspbian in het forum Audi Can-Bus Forum nu

    Vandaag probeer ik het 0.0.33 met mijn tweede Pi.

    sudo apt-get update
    sudo apt-get install kodi

    Then i copied the skin to .kodi/addons

    Restart the pi, but i only have the standart skin :/

  • Meer laden