Reageer op: Kodi – bedienen met Rns-e

Skin beschikbaar voor Kodi Krypton!! Forums Audi Can-Bus Forum Kodi – bedienen met Rns-e Reageer op: Kodi – bedienen met Rns-e

#413
menno
Deelnemer

Bizar wat een timing!
Na heel wat omzwervingen ben ik bij de pagina van een landgenoot uitgekomen die precies doet wat ik ook wil doen.
Ben op je site gekomen via;
Audi A4/A6 B6/B7/C5 – RNS-E controlling Raspberry Pi 3 with Kodi

Anyways,

Mijn situatie is iets anders, ik heb namelijk een VW EOS uit 2006, ook met een MFD (multi funcional display) met DDP, en dan ook de hoge versie net als jij in je audi.
Ik denk erover een Raspberry pi 3 te kopen, vanwegen zn ingebouwde BT/Wifi, dat scheelt weer wat usb – poortjes. Ik heb ook een odroid c2 liggen maar zou dan even moeten kijken of die CAN-BUS break out heeft. Daar is wel weer een android image voor.
Ik zag in het carberry project bediening via het stuurwiel (MFSW) en vroeg me al af waarom ik niet ook de knoppen op het apparaat zelf zou kunnen gebruiken, nu ik jouw site heb gezien zie ik dat dit geen probleem is.

Echter zou ik wel óók de knoppen op mn stuurwiel willen gebruiken, hoe programmeer ik die? Hoe vang in de CAN-BUS berichtjes af en assign zie via het py script aan JSRCP knopjes??

Supervette site in ieder geval, en ik blijf dit nauw volgen. Wellicht vind je het leuk samen een beetje te vogelen aan een VW variant van het project!